Jaaragenda 2019 Bestuursvergaderingen:

mei 2020:
Het wordt zomer
flyer

Ontdek het rijke verleden van Boskoop

Steun de vereniging en ontvang 4 keer per jaar het tijdschrift Paktijd

Archief:

De vaste dag voor de aanwezigheid van de HVB op het archief wordt dinsdagmiddag.

de samenstelling van het nieuwe bestuur van de HVB Huidig bestuur

Paktijd 91 is uit
paktijd_2019_91

Inhoud oude paktijden
Deel 1 t/m 4 staan online
klik hier

De inventaris is bijgewerkt klik op onderstaande link:
inventaris HVB

Ook is er hernieuwde boekenlijs in het bezit van de HVB online
boekenlijst in bezit van de HVB

OPROEP:

Beste leden van de HVB,

De Historische Verenigingen uit de Gemeente Alphen aan den Rijn organiseren in 2020 gezamenlijk het evenement ‘75 jaar Vrijheid’.Waar dit Theaterstuk een deel van is.
In dit kader zal er o.a. in elke woonkern van de Gemeente.Een plaats gebonden tentoonstelling worden georganiseerd. Voor Boskoop zal dit in het Boomkwekerijmuseum zijn en aansluitend in de Openbare Bibliotheek.
Ook u kunt bijdragen door een verhaal uit die periode of materialen voor de tentoonstelling ter beschikking te stellen. Graag ontvangen wij deze via de secretaris. Mail adres;  secretaris@hvboskoop.nl    Of via R. Knop -mailadres; mgknop@hetnet.nl
Ook zal er een theaterstuk worden opgevoerd. Hiervoor zoeken wij bijdragen in de vorm van verhalen, muziek, dans en acteurs . We hopen van harte dat u hier een bijdrage aan kan leveren.
Verdere informatie over het theaterstuk en aanmelding kunt u lezen in bijgaande flyer.

klik voor flyer

ALV agenda 29-10-2019