Jaaragenda 2018

mei-juni
gluren bij de alphense buren
Zwammerdam

2770 AB Boskoop

Ontdek het rijke verleden van Boskoop

Steun de vereniging en ontvang 4 keer per jaar het tijdschrift Paktijd
het jaar verslag 2017 staat online!!
Jaarverslag 2017

Paktijd 85 is uit
Paktijd 85

Gluren bij de buren
Geachte genodigde,

Namens de besturen van de Historische Verengingen en werkgroepen van: Aarlanderveen, Alphen a/d Rijn, Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude, Koudekerk a/d Rijn en Zwammerdam
nodigen wij u uit tot het bijwonen van de opening van de reizende tentoonstelling:

Gluren bij de "Alphense" buren
                                                       Zwammerdam

Onder deze titel wordt een gezamenlijke tentoonstelling georganiseerd in “De Zwanenburcht “ Zwammerdam, Buitendorpstraat 5.
Doel van deze expositie is kennis te maken met de kernen die samen de gemeente Alphen a/d Rijn vormen. Dit naar aanleiding van de recente fusie in 2014 en het heuglijke feit dat in 2018 de gemeente Alphen a/d Rijn 100 jaar bestaat.
De opening van deze Zwammerdamse tentoonstelling vindt plaats op 5 mei 2018 om 10.00 uur door ondergetekende en HWZ-collega Wim van den Hoven.
En is de maanden mei en juni te bezoeken.

gluren bij de buren