I.v.m. corona richtlijnen
tot nader bericht.

boskoop vertoond

geannuleerd ivm corona virus

Extra vertoning door grote belangstelling voor Historisch Boskoop!

Grote belangstelling is er voor de vertoning van historische beelden van Boskoop, begeleidt door het VARA theaterorgel in het Floragebouw. Daarom is er op zondag 15 maart een extra voorstelling van ‘Boskoop Vertoond!’, waar Gé Vaartjes, Pim Oxener en Stephan Graf von Bothmer de handen ineen slaan. In ruim een uur zien we historische foto’s en filmbeelden van Boskoop, die live worden begeleid door het al even historische theaterorgel in het Floratheater.
Slechts enkele keren per jaar wordt het VARA theaterorgel in het Floragebouw bespeeld. Een bijzonder muziekinstrument, dat voor de VARA luisteraars een vertrouwd geluid bracht. De Duitse componist/pianist Stephan Graf von Bothmer toert momenteel door Nederland met zijn ‘Silent Movie Project’, waarin hij slapsticks van Laurel & Hardy met pianomuziek begeleidt. Voor Boskoop wordt een eenmalige samenwerking aangegaan, waarbij Gé Vaartjes historische beelden van Boskoop inleidt, die door Pim Oxener zijn vormgegeven. Een unieke filmervaring in en over Boskoop.
Kaarten voor deze extra voorstelling zijn te bestellen via de site van het Flora Theater.

Voor het beeldmateriaal is er geput uit de collectie van de Historische Vereniging Boskoop.  Naar onze mening en unieke kans om deze te zien én het VARA Theaterorgel te horen. Wij bevelen u deze voorstelling van harte aan!

zondag 15-3 14.00    Boskoop Vertoond          Flora Theater     Boskoop              www.floratheater.nl (laatste kaarten)
zondag 15-3 16.00    Boskoop Vertoond          Flora Theater     Boskoop              www.floratheater.nl