Jaaragenda 2019

Het wordt zomer

flyer

Algemene Ledenvergadering

De Historische Vereniging Boskoop kent twee Algemene Ledenvergaderingen per jaar. In het algemeen vinden deze plaats in het voorjaar en in het najaar.

Dit jaar is de volgende datum vastgesteld:

Dinsdag 29 oktober om 20.00 uur in het Boomkwekerijmuseum Reijerskoop 52-54.

Het bestuur van de Historische Vereniging Boskoop nodigt u van harte uit tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering.

Datum:      dinsdag 29 oktober
Aanvang:  20.00 uur
Plaats:       Boomkwekerijmuseum, Reijerskoop 52 - 54 te Boskoop

• Na de pauze kunt u genieten van een beeldpresentatie van G. Vaartjes en Pim Oxener waarin het "eerste" Laag Boskoop centraal staat. Veel oud beeldmateriaal van Boskoop heeft betrekking op vooral Zijde, Reijerskoop, Dorpstraat, Rozenlaan en Biezen.Dat zijn de straten die in het verleden veelvuldig fotografisch zijn vastgelegd. Op deze avond nu eens aandacht voor een minder bekend deel van Boskoop, het "eerste" Laag Boskoop. Een verhaal met foto's van huizen, bewoners en kwekerijen in een van de oudste kwekersgebieden van Boskoop.